Βιβλία

ElectroHomeopathy – Το Θεραπευτικό σύστημα του 21ου αιώνα

ElectroHomeopathy

Το βιβλίο αυτό οριοθετεί την αρχή της ElectroHomeopathy στην Ελλάδα, καθώς γίνεται για πρώτη φορά αναφορά στο πιο εξελιγμένο θεραπευτικό σύστημα φυσικής θεραπείας.

Η ElectroHomeopathy (ΕΗ) επιτρέπει τη θεραπεία είτε μόνη της είτε σε συνεργασία με άλλες φυσικές θεραπείες (π.χ. με ιστικά άλατα, βελονισμό, ρεφλεξολογία, μελισσοθεραπεία κλπ).
Aυτο που κάνει την ΕΗ ξεχωριστή είναι η απλότητα της, καθώς μόνο 60 σκευάσματα είναι αρκετά για να καλυψουν όλα τα προβλήματα υγείας.
Η σπαγειρική κατασκευή των σκευασμάτων είναι ακόμα ένας συντελεστής στην επιτυχία, καθώς και ότι όλα τα συστατικά προέρχονται μόνο απο φυτά και είναι δυναμοποιημένα (D4 & D10) με αποτέλεσμα να μην έχουμε παρενέργειες απο τη χρήση τους.
Η βασική αρχή της : “Τα σύνθετα (σκευάσματα) θεραπεύουν τα σύνθετα (προβλήματα)”, είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρη καθώς πλέον οι περιβαλλοντολογικές μολύνσεις, το στρες, η λάθος διατροφή κλπ., οδηγούν σε σύνθετες καταστάσεις όπου περισσότερα από ένα συστήματα του οργανισμού δυσλειτουργούν.
Η ΕΗ έρχεται να δώσει λύσεις ανακουφίζοντας τον πάσχοντα γρήγορα και αποτελεσματικά, αφού στοχεύει στην αιτία του προβλήματος και όχι στα συμπτώματα.

Αγοράστε το βιβλίο: 25,89€


Βελτιστοποίηση της ElectroHomeopathy με τη χρήση του σωματικού εκκρεμούς

ElectroHomeopathy

Το βιβλίο «Βελτιστοποίηση της ElectroHomeopathy με τη χρήση του σωματικού εκκρεμούς» είναι συνέχεια του βιβλίου «ElectroHomeopathy – το θεραπευτικό σύστημα του 21ου αιώνα».

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η τεχνική του σωματικού εκκρεμούς για να βοηθηθούν όσοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα της ElectroHomeopathy(ΕΗ), τόσο στη λήψη των σκευασμάτων όσο και στη βελτίωση της διατροφής τους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο για βελτίωση της διατροφής και αποφυγή τροφίμων που δημιουργούν δυσανεξία στο σώμα.

Αγοράστε το βιβλίο: 13,00€

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πλάτωνος 138
10442 Αθήνα
210 5136008

Πρόσφατα Άρθρα

EH: energy and matter approach
Manolis Milonakis (Greece WEHO) However, there...
Treating with Spagyric EH Medicines
The EH entirely new views of the origin and cause...